Large bright house in Portugal

Namu House

The place, a few meters from the Obidos Lagoon, is characterized by pine trees and dense vegetation of the Natural Ecological Reserve park to the South, creating a strong feeling of natural closure. The project seeks to emphasize this natural specificity of the location, orienting the main spaces of the house to the south, in order to create a strong relationship with the landscape whilst taking advantage of the best sunlight. The most private spaces of the house are located on the opposite side. This configuration defines two distinct areas, daytime, and night-time.

Architects: [i]da arquitectos

Location: Óbidos, Portugal

Project year: 2018

/ render by photo /

We are always ready for new opportunities

If you want order 3d visualization of your project please contact us:

  • email-1024x1024
  • Instagram
  • Facebook
  • behance_logo копия
  • CGarchitect_logo

grossvisual.com

+7 904 606-26-19

+7 777 410 70 70

studio@grossvisual.com

Copyright © 2020 www.grossvisual.com All rights reserved

The website design, the logo, the covers and gallery images are property of Gross Visual, therefore, if you use any materials from our site, please add the link to the initial source.